Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
lifebeforeduringandafterthecancel

Az első

Lymph · 3 hónapja
Hosszú idő óta gondolkodtam egy blog megírásán. Nem, nem csak azóta mióta megtudtam, hogy beteg vagyok , hanem már jóval előtte. Mindig is olyan ember voltam , akinek 0-24-ben mozogtak az agytekervényei és folyamatosan agyal valamin. Néha nem is tudtam ezzel mit kezdeni és sokan gondolták, hogy csendes vagyok egy adott társaságban , miközben  én már fejben az összes lehető témát lezongoráztam a velem szemben ülőkkel. Csak éppen csendben...

Tehát visszatérve a jelenhez, mióta ennyi időm és még több gondolatom született, amik cikáznak a fejemben. Sokszor hajnalban is, elalvás előtt. Úgy döntöttem ezeket szeretném lejegyezni és maradandóvá tenni. Szerencsés vagyok, hisz mindig lenne ki meghallgasson, a családom, a vőlegényem és a barátaim, akik fantasztikusak, de ezek nem nekik szólnak. Szeretnék egy hang lenni a közösségben, akit örömmel olvasnak el a hasonló betegséggel küzdők és nem letargiát és befordulást okoz számukra, hanem egy kis fényt hoz a napjukba. 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Lymph
25 éves vagyok és rákos. Egy fiatal, sikeres és élettel teli lány , akinek az élet nagy leckét dobott az ölébe. Nem egy szokásos rákos emberek fájdalmairól szóló blogot szeretnék alkotni, szimplán szeretném ha a sorstársak egy kis felszabadulást éreznének az aktuális posztjaim elolvasását követően és kiszakadhatnak a nyomasztó gondolatok fogságából.