Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
lifebeforeduringandafterthecancel

Új fejezet

Lymph · 2 hónapja
Idejét sem tudom mikor adtam ki a gondolataimat már! De ennek komoly oka van! 
Említettem nektek,hoy szeptemberben vár rám egy Pet Ct vizsgálat! Nos igen , ez meg is volt! Az eredményem jó lett ,hosz további regressziót mutatott, azonban nem elég jó... elszomorodtam! 7kemó után egy újabb sorozat?? Éreztem,hogy ezt a testem már nem bírná! Iszonyat hálás vagyok neki, mert végig erős volt,de a 7. kezelést követően a csontvelőm olyan szinten elfáradt, hogy az injekciók ellenére sem tudta termelni a fehérvérsejteket, melynek következtében belázasodtam! Szerencsére nagyon kitartó volt a testem minden porcikája és megúsztam a kórházban töltött éjszakákat, de így sem volt kellemes a napokig ágyban töltött idő! Aztán vártuk az eredményt és egyre erősebb lettem! Úgy éreztem,mintha sosem kaptam volna egy kezelést sem ,hisz annyira erős vagyok!! 

Nos az eredményt követően átkerültem egy másik kórházba,ahol új orvos vett kezelésbe, mert egy speciális terápiát kapok, amit az országban nem mindenhol végezhetnek! Lehet ijesztőnek tűnik , de nem az! Mindössze egy viszonylag új fejlesztés, mely eszméletlen drága és ezért csak indokolt esetben adható! Nekem minimálissal ugyan , de normál érték fölötti aktivitás mutatkozott ,így ebből a speckó kis gyógyszerból négyet írt az orvos, mely után újabb Pet Ct lesz! Négyet, de képzeljétek már egyen túl is vagyok!! Ez a kezelés gyerekjáték a kemóboz képest! Jól vagyok:) nagyon minimális mellékhatással és érzem ,hogy gyógyult vagyok! Közeledek a végéhez az évnek és ennek a rémálomnak ???? és ami még boldogabbá tesz, hogy nő a hajam!???????? 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Lymph
25 éves vagyok és rákos. Egy fiatal, sikeres és élettel teli lány , akinek az élet nagy leckét dobott az ölébe. Nem egy szokásos rákos emberek fájdalmairól szóló blogot szeretnék alkotni, szimplán szeretném ha a sorstársak egy kis felszabadulást éreznének az aktuális posztjaim elolvasását követően és kiszakadhatnak a nyomasztó gondolatok fogságából.